måndag 17 januari 2011

Vetrinären...

Vill först börja med & tacka alla ni goa vänner här på bloggen.
Känns så härligt med er som stöttar & kommer med värmande komentare.
Ringde till veterinären i Fredags, fick till svar att min vovve är nog dement. Men som orolig matte så ringde jag idag igen. Sade då att även hennes andning ej är som den brukar. Då fick jag en tid 15.20 redan idag. Fick bli min man som följde med. Hör till saken att han aldrig varit där med henne eller någon annan hund i heller.Jag stod på salongen tänkte, ja nu e dom där...Kl blev 16, 16.30 & strax efter 17 då ringde han. -Nu har vi kommit hem. Så började han berätta. Hon hade fått ta prover & röntgas & då visade sig att Fia hade så mycket vatten i lungorna så hjärtat syntes ej på bilderna. När min man säger detta... Säger jag, Menar DU! att DU! ringer mig hit...& jag trodde ju då för & säga att hon ej får finnas mer.(Stod bakom min kund redan med tårar i ögonen) Men nu gäller de vad dom säger i morgon. För hon skall tillbax & göra ultraljud.Så du får ni hålla alla tummar & tår för lilla Fia.
Tuff dag för både husse & vovve.
Han fick ju hjälpa till & försöka lägga henne Både för sprutor & röntgen.
Gillades ej..
Ha de så gott. Här hoppas vi snart att Fia reagerar på vätskedrivande sprutorna. Så hon kan få en lugn natt. Vi som trodde hon vandrade runder på natten pga demens...Nää.. de gjorde ont & ligga med allt detta vatten.
Kramisar
på er
Sus

9 kommentarer:

 1. Usch, stackarn.. Hoppas att sprutorna hjälper nu.. Håller tummar för det..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. En stor kram till dig och vovven.Hanna

  SvaraRadera
 3. Tänker på dig/er idag!
  Kramis/Lena

  SvaraRadera
 4. Lilla vännen! Hoppas det löser sig nu med söta hunden. Visst är den fin ringen me like a lot. TACK FÖR att du ville hjälpa till med biljetten. SÅ snällt. Klart hon har fullt upp nu. =). Ringen lär jag inte få ahaha. DU en fråga. DU råkar inte ha en lite glasflaska med pump?? Söker efter såna. En mindre rund variant är det. Bild på det jag söker finns i butiken. Har du gamla klädnypor??? Hhaha nu är jag i farten här. KRAM

  SvaraRadera
 5. Vilken kämpe lilla Fia är, hon vill bli bra de märks.
  Hoppas att allt visar bra resultat i morgon.
  Kram till er alla!

  SvaraRadera
 6. HejHej Sus!

  Hoppas Dogge kryar på sig, förstår att det är jobbigt men det ska ordna sig ska du se.
  Vilken ram!!!! Så underbar.

  Ha det fint
  KramKram
  Lotta

  SvaraRadera
 7. Har precis hittat hit. Hoppas att det går till sig, att problemen löser sig för henne. Jag vet ju hur man känner för sina hundar. Själv har jag tre labradorer, alla tikar i olika åldrar. Det är ju det där med att de blir äldre som man fasar för. De blir ju som en del av familjen, läser ens tankar och vet precis vem man är. Hoppas att allt går bra!

  SvaraRadera
 8. Å jag har hållit alla tummar och tår. Hoppas allt gick bra!
  Kramar Agnetha

  SvaraRadera
 9. Hej,
  här har du en till som håller tummar och tår för att allt ska gå bra!
  Susanne

  SvaraRadera