tisdag 4 maj 2010

Mmmm...Våren är verkligen här..







Hej alla blogg vänner. Vi skulle ju åkt på semester
men bestämde oss för & stanna hemma( Hm...Låter konstigt men har inte tid & ha semester) Vi åker i alla fall till Örebro Torsdag morgon.

Där ska jag hälsa på Sussi & Anneli. Som designat SussiLi Kläderna.
Ska bli spännande & få träffa dom & se alla kläderna. Har ju blivit återförsäljare för dom. När vi varit där åker vi till Tjörn över helgen. Så lite lediga blir vi innan de är dax & börja bygga. För jag kommer & öppna butik inom kort. Ska bli jätte kul.

Det var kläderna som inspirerade till detta. Har sen fördelen att väninnan har butik ett stenkast från mitt hem. Ni kan kika in till henne genom att klicka på bilden under BALI till höger i min list.
Vill passa på & bjuda på lite fler vår bilder & önska er alla en riktigt härlig dag.
Kramisar
Sus









8 kommentarer:

  1. Å WOW! Ska du ha dom i butiken, så kul! då är man ju lite extra stolt då. Så kul! DU MÅSTE fota sen o maila mig och visa!! Snart kommer dom. har bokat frakten nu så den ska bara lämnas in. Mailar dig ett paket id nummer så du kan spåra paketet. ha en fin dag Sus kram

    SvaraRadera
  2. SÅ roligt att du vill bara med i tävlingen! Kul att du gillar vinsterna! Du prova att hämta en räknare från www.susnet.se där har dom bra räknare o det är lätt att fixa. Behöver du hjälp så ropar du på mig hihi kram

    SvaraRadera
  3. Men det samma säger jag! Såg att du varit inne hos mig, och blev positivt överraskad av din fina blogg. Jag har ju bara haft min blogg i ca 3 veckor, men är redan helt biten. Har lagt mig som följare hos dig också! Nu skall jag ut och måla, har en jätte stor beställning. Du får ha en fortsatt skön tisdag.
    Kramar från Pia i Ateljé Skogslyckan

    SvaraRadera
  4. hej
    va kul att du vill delta i min utlottning och välkommen som följare =) ja jag är skyldig till resväskan, hoppas du kommer tycka om den o tusen tack för att du ville handla av oss. jag lägger mig som följare så jag hittar hit igen...
    kram pia

    SvaraRadera
  5. Våren, den mest underbara tiden..
    Vad roligt med butik.. Lycka till..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  6. Vad spännande det låter med allting! Så roligt för dig....Ett stort Lycka till när du ska till örebro. Kramis Therese Ps Jättefina bilder!

    SvaraRadera
  7. Vilken härlig blogg du har ,är glad att jag hittade hit! Kramar Susanne

    SvaraRadera
  8. Hej hej.
    tack för din kommentar inne hos mig:) Så jag kunde hitta hit till din fina blogg.

    SussiLi har såå fina kläder:)
    Ha en bra dag.
    Kram Kristina

    SvaraRadera